Přidat odpověď
Ja jsem na mateřské, ale makam od konce sestinedeli v rodinné firmě ( kavárně). Nic si za to zatím neberu, věřím ze si vyplatim něco ze zisku. PO - ČT to jsou cca 4 hodiny. Pátek 4 ráno a 3 večer. Sobota večer zase 3 hodiny. Malou si často beru s sebou. Jsme asi jediná kavárna s dětskou postýlkou.
Manžel je zaměstnaný jako obchodní manager - pracuje od 8 cca do 20 z domova, v poledne má někdy 1 - 1,5 hodiny volněji (jede za mnou na oběd nebo jde s kočárem. Odpoledne si sedne na chvíli na kafe. Když je na služebce, tak pracuje vlastne porad kromě spánku. Jezdíval tak na 3 -4 dny, minimálně 2 x v měsíci; teď od coronaviru už moc nejezdi. Na telefonu a mailu je pořad. V sobotu má s dcerou směnu v kavárně (cca 10 hodin). V neděli si připravuje týden a dodelava resty, tak 3 - 4 hodiny.
máme teď proste intenzivní období. Jak starneme, jsme méně výkonní. Ale určíme se s tím fungovat.
Mě poslední dvě zaměstnání ( na 8 hodin denne) byly úplně rozdílné: v jedné jsem si práci musela najít, jinak bych se naprosto flakala. K tomu jsem si jela i práci na DPP. Druhé zaměstnání ( taky na 8 hodin) bylo vyčerpávající. Můj to - do list byl nekonečný a stále rostl. Úkoly neslo splnit, komunikace o změnách byla nekonečna a neproduktivní. Snažila jsem se, makala jsem na 100%, žádné procházky na oběd, ke kavovaru, žádné surfování po netu nebo tlachání s kolegy. Po 10 měsících jsem se zhroutila, po 14 měsících jsem dala výpověď.
Předchozí