Breburdo, asi na základě lékařského vyšetření má vynechání sacharidů smysl (někdy je to nutnost), ale zdravý člověk by neměl vynechávat nic. Vidím jak se ženský (někdy i chlapi) vrhají na dietu bez sacharidů a po návratu k normální stravě (nikdo to nevydrží), přiberou víc než kolik měli předtím a navíc se jim změní rozložení tuku v těle. Dávala jsem dokupy metabolismus přes tři roky po těchto celoživotních experimentech. Zhubla jsem cca 25 kilo, ještě mě spousta kil čeká. A jediný co funguje je jíst vše a přiměřeně. K tomu pohyb. A střídání období, kdy člověk jí víc a jí méně je podle mě celkem přirozené. Mám stejně pocit, že když člověk vůbec nehlídá co jí, tak si tělo prostě řekne o příjem jaký má být. Ale je to těžké...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.