Já bych řekla, že jím právě docela málo. Na oběd sním tak 3 knedlíky max, večeři kolikrát jsem si dala fakt brzy nebo jen polívku. V práci je to samozřejmě jiné, tam je obrovský fyzický výdej a nebýt tolika jídla, tu směnu bych těžko zvládla. U mě nastala velká změna teď v těhotenství, bylo vidět, jak to dítě potřebuje, abych přibrala, jedla a v podstatě celou dobu jím (až na pár týdnů, kdy mi bylo zle) jako tank. Taky už mám nahoře 20 kg a je to teda velká zátěž, rozhodně neplánuju si to nechat. Ale já se tak obecně dost hýbu. Třeba každý den jdu na procházku, i když prší. To mě překvapilo tady, že hodně ženských jde z práce domů a celý týden nejdou vůbec nikam. Pokud v té práci ještě navíc sedí, nedejbože mají možnost zobat sušenky, nadváha je hned. Taky jsem vážila lehce přes 50,když jsem dělala v kanclu. No a vliv má i věk, mě je teprve lehce přes 30, vidím na mamce, že dost přibrala (po padesátce), jí pořád stejně malinko, ale chodily jsme spolu cvičit a přestaly jsme. A hned to bylo znát... Chce to i ten pohyb prostě