Přidat odpověď
I když prý Homo sapiens je jediný druh člověka žijícího na Zemi, já si myslím, že tu žije i jiný druh či přinejmenším poddruh. Prozatím ho nazvěme Homo debilis. A Mája měla skvělou příležitost vystopovat jeho samici a vejít do dějin a historie, popsat ho a pojmenovat třeba Homo majus. Protentokrát se nepovedlo, ale myslím, že příležitostí ještě bude víc než dost. Pro všechny.
Já na jeho stopy narážím velmi často, obdivuju jeho sílu a vynalézavost s jakou do hlubokých lesů i hvozdů umísťuje různé pneumatiky, porcelánové klozetové mísy, nádobí a další vybavení jeho doupat a příbytků. Ráda bych mu poradila, pokud sem taky chodí, že existují sběrné dvory a nemusí se vláčet do lesů.
Taky bych moc ráda věděla, jak se jmenuje ten záhadný Hašlerkář, který chodí přírodou a odhazuje papírky od Hašlerek. Vídám je všude v přírodním okolí svého bydliště již řadu let. Tak jsem myslela, že je to někdo odtud. Ale narazila jsem na jeho stopy a papírky po celé republice, takže bude zřejmě dobře placený firmou. I na Blaníku to mohla být reklamní akce. Ale zase jiné firmy.
Papírky od Hašlerek se na Blaníku nepovalovaly? Bych se móóc divila, kdyby ne.
Předchozí