Pro vsechny,ktere chteji rodit v Motole,protoze to maji blizko.HOLKY,NEDELEJTE TO!Ja tu chybu udelala,byla jsem lina dojizdet narvanou tramvaji napr.k Apolinari(jeste nejezdilo metro).Moje maminka v Motolev rodila pred 26 lety me a ja rodila skoro stejne.Ani se nehnout z luzka,direktivni prikazy,sestra mi tlacila takovym zpusobem na bricho,ze byla snad vic utahana nez ja...O nejakem polozeni novorozence na bricho nebo dokonce prilozeni k prsu na sale jsem si mohla nechat jenom zdat.Vypadalo to jako by byl syn prinejmensim podchlazeny a hypotroficky(po chvili ho milostive privezli v inkubatoru).Apgar skore mel ovsem 10-10-10.Tedy max.,jak jsem se pozdeji dozvedela.Tohle vsechno bych snad i casem dokazala prekousnout,ale co jim a sobe(protoze jsem tam sla rodit)nikdy neodpustim je,ze me po porodu odvezli na 3luzkovy pokoj bez miminka!Bylo obsazeno.Udajne bylo obsazeno i dalsi den,kdy me na opakovane nalehani odmitla sestra prestehovat.3.den mi lekarka s usmevem na tvari sdelila,ze musim brat ohledy na ostatni maminky po porodu!Na to jsem nemohla odpovedet,protoze mi z tak cynickeho jednani zacaly tect slzy.Nastesti me asi za 2 hodiny pote prestehovali.Posledni 2 dny byly v pohode,ale nikomu nepreju,aby zazil to co ja.Mimochodem mam pojistovnu 207 a pracuju jako zdravotni sestra,personal se vylozene choval "kolegialne"...
Předchozí