| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak jste si tu pokecaly...když jsem tu nebyla...

sraz-čekala jsem od Vás,že navrhnete každá přesný termín...rozmezí jsem Vám napsala...a Vy se jen ptáte kdy...Už jsem sem napsala rozmezí,tak si každá řekněte kdy...udělala bych to zase odpoledne,tj.kolem 13-14h,ale přesný den,to se musíte vyžvejknout VY!!!Renda nemůže ve čt a Vlasta chodí ve čt na plavčo,takže čt rušíme...takže další možnost je pá,so,ne,po,út?

Jano-taky napiš kdy můžeš nebo by se Ti to líbilo...

Co sobota...je pro Vás blbá?

Dnes jsem byla pro slepice v Sedlčanech...13 ks...poslední...měla jsem je ve dvouch přepravkách přiklopené dalšíma přepravkama a svázané,ale blbě...než jsem dojela domů, 2 holky se mi procházely pod kočárem a nasraly mi tam!!!naštěstí tam mám tu plastovou vanu,takže to lehce vymyju.

jdu dělat štrůdl,přijede manžel,takže tu asi večer nebudu...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.