Přidat odpověď
no dceři dnes skončila karanténa a nebýt mé výrazné pomoci tak má asi tak třetinu informací. Učitelka nespolupracovala žádná a já jsem zůstala na HO takže jsme vždy před školou při čekání na mladší odchytila některou dceřinu spolužačku a požádala jsem jí, zda mi vše ukáže a nafotila jsem si to. Dolovala jsem z nich i organizační informace jako rozdělení na počítače a angličtinu, jak je to z polední pauzou a tak. Jednu kamarádku, která je ochotná a s dcerou si často volají přes whats app dcera má a ta jí to posílá, ale je bohužel trošku slabší takže občas něco neví, nebo splete.
Jako pracující rodič bych byla moc ráda, kdyby se škola v tomhle trošku změnila a základní osnova učiva by prostě někde dostupná byla, třeba na bakalářích.
Historicky - moje střední škola pro tyto případy prostě zakoupila na chodby kopírky a šprtky jako já pak půjčovaly spolužákům sešity ke kopírování před každou písemkou nebo po nemoci. Nikdy jsem nikomu neodmítla a přišlo mi to normální a jim taky.
Na základce jsem dokonce jednomu klukovi, který chodil do školy se zlomenou rukou psala zápisky v předmětech jako dějepis, přírodopis, zeměpis, nejdřív jemu a pak sobě. Dostala jsem za to pochvalu a od jeho rodičů balík dobrot. Učitelku vůbec nebralo že by mu zápis "nějak obstarala" - prostě ve třídě bezradně rozhodila ruce a pak se zeptala, zda je někdo ochoten pomoci.
za mne je cesta někde mezi
Předchozí