Přidat odpověď
adelaide, zájem samotný nestačí, nicméně talent bez zájmu taky ne
příklad - housle v ZUŠce
kamarádka strašně chtěla, aby její dcera s hudebním nadáním hrála na housle. Přihlásila ji, malá měla opravdu talent, učitelé v ZUŠce konstatovali, že má talent, na housle má dobrý tvar ruky nebo co, prostě ideální dítě
já jsem v té stejné době měla stejně starý dítě, který absolutně nemělo hudební talent. U přijímaček v zušce mi řekli, že nemá talent, má divný prsty, nedokáže reprodukovat ani rytmus ani melodii
rozdíl v těch dětech byl ten, že můj syn od 5 let tvrdil, že on chce hrát a housle
a tak jsme obě děti přihlásili na housle
moje dítě proto, abysme mu splnili přání, ale s tím, že ho to nejpozději do vánoce přestane bavit, kamarádky dcera s tím, že ona zájem nemá, ale co ona může vědět, je jí 6, maminka chce
výledek - po dvou letech přestali konečně kamarádčinu dceru trápit a dovolili jí přestat do zkušky chodit
můj syn, abysolutně bez talentu a sluchu dokončil celý cyklus, absolvoval ve hře na housle
nikdy se to pořádně nenaučil, ale podle učitelky nezažila takový zájem u dítěte, zvlášť když fakt neměl talent :)
myslíte, že by se nechal nutit? on nutil mě, a přestože fakt neuměl téměř nic, hrál na úrovni začátečníka i při absolvování, ani koncert neměl, tak je šťastný, že si splnil sen a dodneška ty housle občas vytáhne
kamarádka housle prodala už dávno
tolik k talentu a zájmu
Předchozí