Yuki, cituji: "náš zájem je, aby XX ve škole prospívala a její častá absence nebyla příčinou její nejistoty a obavy z toho, že něčemu nerozumí nebo něco nemá dostatečně procvičené. V loňském školním roce do uzavření školy zameškala 151 vyučovacích hodin. V době distanční výuky bylo vzdělávání Vaší dcery spíše na Vás. K dnešnímu dni nebyla XX ve škole na cca 50 vyučovacích hodinách ze 70 možných. Hodně opakujeme a zjišťujeme , co si děti zapamatovali z 1. třídy....." No, přepočítala jsem těch letošních 10 dnů a je to 31 hodin....jako fakt je to cca 50? Mám přepočítat i loňskou absenci? Možná přepočítám, nezdá se mi, že by do března chyběla 7,5 týdne... No tak co si o tom pak má člověk myslet...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.