Chtěla jsem udělat cosi jako zdravější bramboráky. Cukety, pár malých bramburek, 1 nastrouhaná mrkev, česnek, parmezán, vejce. No smůla, stejně i po několika slitích tekutiny jsem musela dohustit kvantem mouky a osmažit v oleji. Existuje nějaký recept, aby tam nemusela být fůra bílé mouky a navíc to šlo třeba upéct v troubě?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.