Přidat odpověď
Burt, já to neřeším (je to už několik let zpět) a ani tehdy jsem to neřešila, bo ta osoba mi nestála za nějaké řešení čehokoliv ani vůbec za jakýkoliv kontakt s ní... a vůbec nešlo o jedno zmoknutí (stát se to na současné škole dítěte, kde jsou všichni vyučující skvělí, tak se tomu zasměju a řeknu si, že to byl celkem sranda zážitek...) tehdy šlo spíš o to, že ta osoba neměla nikdy ani jeden dobrý nápad vůbec v ničem ať se to týkalo výuky či mimoškolních činností, tam prostě bylo špatně všechno od začátku do konce a úplně ve všem, takže prostě když už se ty dementní nápady kupily jeden za druhým, tak to člověka občas vytočilo a hlavně mu to zůstalo v paměti (bohužel...byť se snažíme s dítětem na tohle období zapomenout, všechny fotky a předměty z té doby jsme vyházeli, smazali atd....ale stejně...holt teď tady ta diskuse o TV v dešti mi tuhle dávnou story připomněla, no...).
Jinak déšť mi nevadí a dítěti taky ne, na jedné škole v přírodě v jiné škole než tehdá, zažil takovou zimu, déšť, bahno a celkově vzhledem k počasí tak drsné podmínky, že značná část dětí odjela předčasně, valná část rodičů si stěžovalo hned po prvním dni, kdy zjistili, jak to tam je a houfně tam pro své děti jeli, řešila to ředitelka a dokonce tam na nimi hned asi po 2.dni přijela a chtěli to ukončit všem a naopak naše dítě spolu s kámoši je přemlouvali, že ne, že oni tam chtějí být a že se jim tam líbí...nakonec, kdo chtěl, zůstal normálně do konce a užili si to skvěle a já jsem s tím taky neměla sebemenší problém, byť jsem věděla, jak to tam je. Vyzvedla jsem si pak po návratu šťastné a spokojené dítě, které připomínalo bahnitou kouli se všemi mokrými a zatuchlými věcmi v kufru, ale byl nadšený, protože tam byl se super učiteli, fajn kamarády, takže žádný problém. Odolný je dost, ani rýmu z toho neměl. Ono nejde ani tak o to, co se děje - myšleno samotná akce a podmínky na ní,ale spíš s kým a ve společnosti jakých lidí a v jaké atmosféře...
Předchozí