| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

yuki já nevím, mě to přijde směšné. Původně jsem psala o tom, jak jsem viděla našeho tělocvikáře v čele hejna do deště naprosto oblečených osmaček (bundu neměla jediná, pár jich mělo i boty spíše letní nebo bačkorovité). A většina reagovala co vyvádím, jsou to puberťačky, matky chlapců mi ještě neopomněly mnohokrát zdůraznit, že slečny se obléct ani neumějí. A že puberťáci pouštějí informace jedním uchem tam a druhým ven ovšem současně jste psaly, proč by učitelé něco říkali na třídních schůzkám rodičům OSMÁKŮ? Vždyť to jsou osmáci, ne? Já si asi sedím na vedení, tak říkat něco osmákům je zbytečné a říkat něco jejich rodičům je také zbytečné? Navíc ani pokud se osmačky neumějí obléct, není to důvod je tahat v dešti venku, je to důvod je vzít do ředitelny, zapsat neomluvené dvě hodiny, prostě udělat cokoli, aby se situace neopakovala. Až jich zítra přijde polovina a do konce týdne padne i zbytek, fakt je to proto že "neměly být blbé a měly se obléct"? Je jim nějakých 14, bez souhlasu rodičů si nekoupí pomalu ani lístek na vlak, ale za oblečení odpovídají zcela samy.
Jinak moje děti se obléct umějí, přiměřeně věku. Dcery sledují předpověď, radary a ta starší s sebou furt tahá oblečení "kdyby mi byla zima". Ví, že je pořád nemocná a nechce zas nastydnout. Dneska vhodně oblečená nebyla, zaspali jsme a já ráno po zjištění deště zamítla snahy o nalezení bund že není čas. A vím, že kdyby ji tělocvikář na takovou procházku vytáhl také, obrečela by to strachem, že onemocní, což by se následně stalo, stálo by nás to tak tři týdny zameškané školy a možná jedna antibiotika. takže já jsem asi fakt jedna z mála, kdo si myslí, že učitel by při pohledu na nějakých 15 holek v tenkých mikinách, teniskách, bez bund a čehokoli dalšího mohl zbystřit a provést myšlenku, co teď.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.