| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zrovna dneska jsem nad tím přemýšlela, on teda manžel pracuje dost z domova i normálně, ale i tak se určitě spotřeba plynu na topení zvedne. Bohužel místo koupenejch krbovejch kamen máme ještě nezrealizovanek "projekt krb", takže dřevem se dá topit jen ve starým sporáčku rekreant a to je k ničemu (teda na vaření když vypnou proud je to dobrý) A to tu máme hromady dřeva z rekonstrukce, který by bylo dobrý spálit.
Jo a dostal mě ČEZ, asi maj nějakou chybu v programu na počítání záloh, protože jsme měli za loňskej rok přeplatek cca 700 a on nám přesně o tuhle částku snížil měsíční zálohy~k~. No už jsem je navýšila zase zpátky, naštestí to šlo jednoduše přes web.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.