Já uz po špatných zkušenostech nechovné feny kastruju.Drív jsem to taky nepokládala za nutné,ale během roku sem dvě feny vezla akutně na veterinu se zánětem,průběh u obou byl velmi rychlý,ani jedna neměla nějaké jasné známky jako horečka,nechutenství a podobně.Ráno byly v pohodě a odpolko louze krve a šlo jim o zivot. Pokud máš fenu mladou,tak odklad o nějaký půl rok je uplně v pohodě.Já dávala kastrovat minulý měsíc desetiletou a zvládla na to absolutně na pohodu,druhý den jsme ji musela brzdit aby neskákala na gauč a podobně.Celkem jsem dávala kastrovat šest fen a blbý průběh měla jenom jedna zachráněná z mnozárny,která měla dělohu srostlou se strevama díky blbě udělaným sekcím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.