| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, tak co budete dělat o víkendu?
Marti, vy už jste na Kameňáku? Tak to budeme muset udělat někdy srazík v těchto končinách, třeba na Lískovecké terase, tam je to i s pískovištěm.
Ve čtvrtek musím s Andrejkem konečně na vrtání zubu :-(, takže sraz bude opět bez nás. Už jsem ho 2x přeobjednávala, jednou kvůli Alexkové neurologii, podruhé byl nemocný Andy.
Dášo, to jste si teda s Ondou užili. Hlavně, že je vše O.K., ze střevní chřipky se během jednoho dne dostanete.
Ivi, s tou operací je to hloupý, ale aspoň to budete mít za sebou. Šimon bude u tvých rodičů? A jak dlouho budete v nemocnici hospitalizováni?
Já cvičím s Alexkem 4x denně, snažíme si vytvořit nějaký režim, zatím bez většího úspěchu :-(. Alex dělá docela pokroky, tak mám radost, na rehabilitaci ho chválí. Jsem hned klidnějí. Ale pořád hodně spí, skoro nebrečí. Vím, že takové dítě je sen většiny matek, ale já bych byla klidnější, kdyby občas brečel a byl aktivnější. Když se mu nevěnuji, tak si dá prsty do pusy, stočí hlavu na stranu a usíná :-(. Teď nám zvýšili dávky cvičení ze 3 minut na 6, tak je zase spavější. A to se musíme dostat na 10 minut 4x denně. Ptala jsem se rehabky na ty masáže a plavání ve vaně a zakázala nám to :-(. Prý je pro něj důležitější cvičit a kvůli té jeho spavosti by toho na něj pak bylo moc a byl by přetaženej. Kupodivu nám povolila nošení v šátku, ale když se ho pokouším do šátku dát, tak plače. Asi dělám něco špatně.
Dnes budou naši poprvé hlídat obě děti, v pondělí máme s manželem výročí, tak jdem slavit už dnes. Chtěli bychom do kina, ale zdá se mi, že nic nedávají. Neporadíte mi, na co se dá jít?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.