Taky nemám todo list. Resp jo, když je nějaký den otevřených dveří jednou do roka a už osmý rok se mi tam nepovedlo jít (aroboretum v Kostelci). Jinak zkrátka jen hledám inspiraci na hezká místa, stezky a činnosti, kde se nepotkávají lidé, abych se prostě mohla nahodile po práci nebo o víkendu rozhodnout a někam vyrazit. Člověk běžně u výletu uvažoval spíš o cíli bez ohledu na počet kontaktů, tak jsem si přišla pro inspiraci na bezkontaktní místa, aniž bych si pak odškrtávala, kolik z nich jsem navštívila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.