| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

madelaine

chorobně úzkostlivé stavy jsou mrcha, soucítím s Tvou dcerou a držím palce, ať je lépe ~;((

Bohužel přispívat k nim může i absence protikovidových opatření. To, jaks e to v ČR rozjela znamená, že s vekou rpavděpodobností svou rodinu neuvidím více jak rok, že budu muset zvládnout první Vánoce bez nich. Můžeš namítat, že to je kvůli opatření ze strany Německa, ale jako riziková bych si nemohla dovolit přijet asi ani tak, protože pokud ano, přidávala bych úzkost své rodině.......

Jás e o ně taky extrémně bojím, v mezičase mi umřel děda (ne na covid), moje rodiče jsou oba rizikoví ale fungovat musí... Je to hrozný, ale osobně si ymslím,ž e zdrojem úzkosti je prostě ten vir :( Byla bych ráda za měkčí, permanentní opatření, která by mi umoˇžňovala alespoň udržovat kontakt s rodinou. jenže to musí být funkční systémy v obou zemích ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.