Federiko, četla jsi co jsem sem kopírovala z dcdřiny školy v centru Prahy?
" K upřednostnění výukových videí nás vedou poznatky získané prostřednictvím dotazníku o vybavenosti domácností ICT technikou, který rodiče v minulém týdnu vyplňovali. Velmi podstatná část rodin uvádí problémy nejenom s vybavením, ale i se spolehlivým připojením k internetu. Podle nás tyto faktory výrazně omezují dopad a úspěšnost on-line výuky."
Ale já tomu prostě nevěřím. Když jsme měli na konci roku vyplnit dotazník, byla jsem byla jsem dost vytočená a napsala , že vzhledek dávnému vynálezu pergamenu a psacích potřeb jsme neměli problém požadavky školy plnit. Nejsme většinově romská škola. Žijí tady převážně bohatí lidé, to spíš my jsme za socky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.