| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Báro,

však jo, já s tím počítám, že se na to někteří vykašlou....o to těžší je pro ně pak ten problém, který ale musí vyřešit úplně stejně jako někdo, kdo se na video podívá. A nemyslím tím, že jim promítnu vzorový příklad a pak podobný řeší samostatně.

K dané úloze s pravidelnými obrazvi by dostali video o tom, jak narýsovat kružnici opsanou trojúhelníku a možná něco o vlastnostech pravidelných n-úhelníků. Celé řešení úlohy proběhne v hodině, takže se k výsledku dohrabou všichni a většina pochopí, co, proč a jak...ale ti, co viděli videa, z toho prostě mají víc, než kdybych jim nejprve hodinu vykládala a ukazovala, jak se rýsuje kružnice opsaná, a pak ukazovala, jaké vlastnosti mají pravidelné n-úhelníky.

Ale to je prostě o tom, jaká komu vyhovuje výuka toho kterého předmětu. Moje reakce na to, že tobě moc nevyhovuje online hodina angličtiny a máš pocit, že matika by byla v pohodě...mně nejspíš z úplně stejného důvodu nevyhovuje ta matika, prostě proto, že online výuka hrozně omezuje to, na co je člověk běžně zvyklý...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.