monam, ve chvíli kdy řeším dovoz a přívoz mi nic jiného nezbývá.
Už roky půjčuju auto.
Já vysokoškoláka neřeším, jen píšu jak to má, protože se zajímám co jak má a dělá, když má náladu. Nic mu neplatím, nic mu nezařizuju. Už tři roky si vše řeší sám. Na jaře byl akorát neštastný z toho, že se na ně vykašlali.
(A vsuvka ze včera:a to v pondělí dojel na tu samou školu kluk co tam měl mít cvičení a profesor se nedostavil a neomluvil
, tak probíhá výuka)
A středoškolák je rozhodně samostatnější než jeho okolí.
Tady na mě všichni koukají jak na krkavce co se o ně nestará a už by je nejradši vykopnul z domu. Včera jsem měla super rozhovor, že jsem z toho byla špatná ještě večer.
A jinak z Zuš a malování. Už v páté třídě začínala v 13:30, syn školu do 13:10-13:15, takže jsem na něj čekala u školy a vezla ho na hodinu kde byl 2,5h.
A stejně blbá hodina začátek prima i septima, konec školy v 13:30, takže domluveno s účou že ho přivezu o 20minut později.
další roky už bylo malování od 16h. Aby mohl pokračovat kdy mu na gymplu zvoní a on končí ve stejnou hodinu. Opět čekám před školou a vezu ho do Zuš.
A pak ty taneční, čtvrtek začátek v 19h v místě gymnázia, škola je do 16h. Konec Zušky je v 18:30 u nás ve městě. Jo hvězdná brána by se ten rok hodila.
A jiná Zuš v dojezdové vzdálenosti skloubená se školou není. A Ráno v 6:30 odjížděl do školy na nultou hodinu. Později jsem mu dávala auto. Busy nejezdí jako metro.