| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

monam, ve chvíli kdy řeším dovoz a přívoz mi nic jiného nezbývá.
Už roky půjčuju auto.

Já vysokoškoláka neřeším, jen píšu jak to má, protože se zajímám co jak má a dělá, když má náladu. Nic mu neplatím, nic mu nezařizuju. Už tři roky si vše řeší sám. Na jaře byl akorát neštastný z toho, že se na ně vykašlali.

(A vsuvka ze včera:a to v pondělí dojel na tu samou školu kluk co tam měl mít cvičení a profesor se nedostavil a neomluvil~8~, tak probíhá výuka)

A středoškolák je rozhodně samostatnější než jeho okolí.

Tady na mě všichni koukají jak na krkavce co se o ně nestará a už by je nejradši vykopnul z domu. Včera jsem měla super rozhovor, že jsem z toho byla špatná ještě večer.

A jinak z Zuš a malování. Už v páté třídě začínala v 13:30, syn školu do 13:10-13:15, takže jsem na něj čekala u školy a vezla ho na hodinu kde byl 2,5h.
A stejně blbá hodina začátek prima i septima, konec školy v 13:30, takže domluveno s účou že ho přivezu o 20minut později.

další roky už bylo malování od 16h. Aby mohl pokračovat kdy mu na gymplu zvoní a on končí ve stejnou hodinu. Opět čekám před školou a vezu ho do Zuš.

A pak ty taneční, čtvrtek začátek v 19h v místě gymnázia, škola je do 16h. Konec Zušky je v 18:30 u nás ve městě. Jo hvězdná brána by se ten rok hodila.

A jiná Zuš v dojezdové vzdálenosti skloubená se školou není. A Ráno v 6:30 odjížděl do školy na nultou hodinu. Později jsem mu dávala auto. Busy nejezdí jako metro.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.