Mj. v září mi očařka změřila -1D na obou očích a na základě toho to mě oznámila na odbor dopravních činností MHMP.
Ti se mnou zahájili řízení o přezkumu zdravotního stavu. Nakonec se mi díky tomu se podařilo vmáčknout na očkování proti chřipce, protože v našem zdravotním zařízení se o mne jako o diabetika primárně nestará praktik, ale internista. Ale očkují a papíry vydávají praktici.
Tak jsem dostal papír na řízení s brýlemi a čočkami. Ten jsem chtěl odnést na přepážku na MHMP na Vyšehrad, a požádat o nový ŘP. Ale bylo mi mailem řečeno, že by to byla strašná chyba, protože oni musí napřed ukončit to řízení. A že to musím přinést jim. Tak jsme obětoval 30 Kč za autorizovanou konverzi a poslal jsem to z naší vcelku prázdné pošty datovkou na magistrát.
A teď mi přišla zpráva, že mi dávají termín 5 dní se vyjádřit k rozhodnutí. A pak že rozhodnou a vydají mi příkaz na vyzvednutí nového ŘP. Tím mně propadl rezervovaný termín a nové rezervace v omezeném provozu 2x týdně 3 hodiny nedělají. A jít si stoupnout do fronty se mi teď fakt nechce. Takže požádám buď o přerušení řízení do konce Nouzového stavu, nebo o stanovení dostatečné lhůty pro vyzvednutí ŘP.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.