| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lexi, ja vůbec nechápu kde vzala, že si ty studenti stěžují. Ja jsem třeba napsala jak to máme a vadí mi jak to je.

Třeba mladší syn dodnes nemá rozvrh. Oběd podávám každý den v tři různé hodiny. A to jsem doma. Hodiny jsou jak se komu chce, nebo přemůže techniku. Systém, žádný, ale učí.

Starší měl jet na měření nejede nikam. A dneska jsme se pobavili všichni. Jdu psát písemku říká. Jo tak at se Ti daří. Za 10 minut vylezl. Já myslela, že to vzdal. Někdo nastavil blbě podmínky kdo to psát může, mohl to psát kdokoliv jen jeho třída ne. Za 10 minut, že dnes již NIc. Tak sel makat na zahradu.

V Penny prodavačka úplně šílená, že otravuje denně souseda, aby něco instaloval do školy holce, že to neumí. Padá to na všechny. Ta mela jasno, že dcera opakuje ročník, protože její máma co ji hlídá neumí PC ani zapnout. Natož řešit cokoliv, když to vypadne.

Tak snad se všichni naučí brzy používat techniku.
Místo křídy a fixy a tabule.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.