Přidat odpověď
Bohužel, jak jsem vyrozuměla, účast na distanční výuce je povinná pro děti, nikoliv pro učitele.
Na synově odborné střední škole 2x do týdne pořádá online hodiny matikářka + zadává úkoly a budou mít online test. Je skvělá.
To je vše. Někteří učitelé se za uplynulých 14 dní neozvali vůbec, někteří zadávají úkoly jako na jaře - vypracuj referát, pročti stránky z učebnice... zpětná vazba je nezajímá. Ty děti s takovým přístupem učitelů nebudou umět vůbec nic. S vypracováním referátů mu pomáhám. Vzhledem k tomu, že je to odborná škola a já tu odbornost nemám, nerozumíme tomu ani jeden a syn v tom příšerně plave.
Psala jsem řediteli školy, přišla mi odpověď - o formě distanční výuky si rozhoduje každý učitel sám, škola nenařídila jednotnou formu.
Mám chuť napsat stížnost zřizovateli a ČSI, ovšem je to střední škola a na krajském úřadě nejspíš nyní mají závažnější starosti.
Měli na přípravu půl roku a tohle je výsledek. Na jejich místě by mě hanba fackovala, brát plný plat za nic.
Občas mám pocit, že vyslyšeli to volání, že máme moc inteligentů a málo dělníku k továrním pásům a chtějí tomu pomoci.
Předchozí