| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rose, rétorika "sundali jste si roušky v létě, takže si sáhněte do svědomí" je samozřejmě taky hloupost. Ano, sundali jsme si roušky (s radostí, i když v Praze jsem v ní v metru jezdila pořád), ale když jsem četla rozhovor s Hnízdilem, který psal, že si na nějakém setkání natruc nevezmou roušky a nebudou si desinfikovat ruce, tak mi to přišlo fakt moc. To, že jsou opatření chaotická, nesmyslná (vypneme wifi v obchodních centrech - autoři asi v životě neslyšeli o datových tarifech) a bohužel i likvidační (zavřené hospody)je neoddiskutovatelný fakt. Ale pokud Babišovi PR čtou ty "Žaloudíky" a "Hnízdily" nepřekvapuje mne, že s opatřeními otálel...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.