Přidat odpověď
Udelali jsme to nejlepsi, co jsem udelat mohlo. poridili jsme si chalupu. Takze ted ziju tim, ze si ji zarizuji, shanim nabytek a doplnky pres internet z druhe ruky, siju zaclonky..a raduji se z vysledku. Chodime na prochazky a zkoumame okoli. Misto bot na podpatku jsem si koupila poradne farmarky. Snazim se hodne chodit, abych doplnila pohyb, co pres tyden chybi. V tydnu ucim online od rana do vecera. Aspon to rychle ubiha a tesim se na vikend. Covid jsem uz prodelala i cela rodina me sestry, takze o vikednu se snad uz muzeme sejit s rodici. Jedine, co me neba je nutit do uceni svoje deti, i kdyz uz alespon maji online vyuku.
Myslim si, ze ted mame sanci neco zmenit, berte to tak, navrat ke korenum, k sobe samym.. Ja ti Frederiko ro´zumim, taky mi nekdy chybi a dovedu si predstavit, ze by mi vylet do OC taky nakopl. Ale stejne tak me nakopne prochazka v prirode, zpev ptaku a prace na zahradce. A tak nejak zusim, ze tohle je opravdivejsi a zdravejsi. A ne si koupit dalsi tricko. Ja to vse beru jako sanci zacit jinak. Docela me ted zaujal rozhovor s Evou Francovou..
Předchozí