Tak přesně tohle potvrzuju.
Sice nejsem Ing. arch ani jadernej fyzik, ale když jsem jako studentka měla rozpracovaný doktorát a studovala ve Francii, uvítala jsem brigádu v chic restauraci.
Nejdřív mě dostal systém stolů a jejich značení, pak systém elegantního značení kabátů. Nádobí jsem nejdřív odnášela dost nedůstojně, teprve asi po měsíci jsem dokázala vzít tác na jednu ruku. Byli laskaví, zaučovali mě postupně. Takže až asi po šesti týdnech se odvážili nechat mě prostřít stůl a směla jsem nosit vodu.
Nakonec jsem vše šťastně zvládla a připadalo mi, že to je to největší, co jsem ve Francii dokázala, a že jsem v tom fakt dobrá
No a pak mě poslední den stejně dostal dotaz jednoho Francouze, který mě pak 10 minut školil ohledně jemných nuancí v příprave Bloody Mary.
A jo, v Čechách je to o dost jednodušší, tady bych to zvládla už možná po měsíci.