Jo a v Americe na lokálních linkách (Alaska Airlines) jsem zažil letušku stejně tak příjemnou, ale ve věku tak 60+leté babičky. Obzvláště byla fajn, když mne soucitně litovala, že mne ČSA na služebce nechaly přes noc v Amsterdamu (opožděný odlet už z Prahy) a náhradní let sehnali až druhý den a to ještě s přestupem v San Franciscu do Seattle. To bylo na tom posledním segmentu.
(Navíc na imigration, clo a odbavení na let jsem měl všehovšudy 50 minut včetně přeběhu po letišti na domácí terminál. Z přestupu jsem akorát viděl z okénka Golden Gate Bridge.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.