Okolík, setkala jsem se s ním minulý pátek cestou z pošty. Ne včera.
Týden sedíme prakticky doma, manžel má neco dělat a jeho kolegyně byla na na testech teprve ve čtvrtek tento týden je negativní. To , že se setkal manžel s někým se dověděl v pátek minulý týden v 12h. Na poště jsem byla v 8h.
Já chodím na procházku okolo 5-7h nepravidelně. Nepotkám ani nohu.
Ve čtvrtek se manžel dověděl, že ta kolegyně OK.
Ja včera vyrazila to tragiky cestou z procházky, protože jsem si říkala super. Nic. A na poštu. Načež v 13h telefon, ze ten koho jsem potkala minulý týden jde na testy. Takže si dáme asi další kolo. ( Jestli budu po týdnu zase posílat tak na poště budu hodinu, to je celý)
Nařízení sedět doma má manžel od ředitele firmy.
Jak dlouho myslíš, že budeme doma? S nakaženým ani nevím jestli je na test jde za týden skoro. A to na nás ještě vir neskočil. Až skočí budeme doma zase.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.