Mam Kindle paperwhite, celkove mam asi treti Kindle v rade, vsechny ty predchozi porad funguji, nejstarsi je asi devet let stary. Knihy nakupuju predevsim na Amazonu, takze pro mne jasna volba. Ted uz neni problem ani s ceskymi knihami, knihkupectvi je maji v prislusnem formatu. Jsem spokojena, nikdy zadny problem. Papirove knihy ctu jen minimalne, ctecka mi vyhovuje mnohem vic. Navic tisice knih porad po ruce a zadne skladovaci prostory nejsou treba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.