| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když zdravé dítě potřebuje botičky, může třeba s maminkou zajít kdykoliv do obuvi. Vyzkouší si několik párů bot, projde se v nich a s maminkou vyberou a ihned si odnesou vhodnou a pohodlnou botu odpovídající velikosti!

Dítě, které má nemocné nohy a potřebuje opravdu kvalitní pevné botky, které mu "padnou jako ulité", má nárok na pouze troje boty ročně částečně hrazené pojišťovnou !!!

A jak takový "nákup" botiček probíhá u nemocného dítěte? Objednám dítě k lékaři na předepsání botiček (když mám smůlu, čekám i pár týdnů), pak si s potvrzením vystojím frontu u zdravotní pojišťovny. Potvrzení pochopitelně neorazítkují na počkání, takže tu frontu stojím druhý den znovu. Poté s potvrzeným papírem zajdu do zdravotnických potřeb (v našem městě se 100 000 obyvateli je možné botky objednat asi pouze na jediném místě) a bez jakéhokoliv zkoušení prostě odhadem řeknu číslo bot, které budeme tak za ty dva měsíce (dodací lhůta) potřebovat a čekám a čekám! Za několik týdnů až měsíců botky přijdou a buď jsou potřebné velikosti, nebo když né, posílaj se zpět výměnou za jiné číslo a já zase čekám a čekám. Pokud byly původní boty velké, může se stát, že než přijdou ty menší, tak už budou malé!

Na poslední botky jsme čekali asi 3 měsíce. Když jsem se v lékárně ptala asi podvacáté a trochu se rozčílila, tak jsem se druhý den dozvěděla, že se botky údajně ztratily na poště a šijou nám nové! No, dočkali jsme se, ale jen co jsem na ně doma sáhla, vypadala jsem téměř jako řezník (boty měly červenou barvu a děsně barvily).Druhý den jsme je reklamovali a opět čekali! Vadu odstranili tím, že boty napustili nějakou látkou proti pouštění barvy - trvalo jim to přesně 30 dní!!!Že byly boty všude flekaté už jsem raději neřešila! Takže od objednání k lékaři do první vycházky v nových botkách uběhlo téměř 5 měsíců!!!Byly to sandálky a právě končilo léto - ale jako bačkorky na zimu jsme je využili!

Letos jsem žádost o letní botičky podala dřív. Boty jsem bjednala o číslo větší, než syn teď nosí, tak doufám, že mu v létě (v tom letošním) budou!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.