Osobně jsem kdysi podepsal evropskou petici k EK a EP, aby se to nedělní volno sjednotilo v celé EU. Takže mi to v principu nevadí, akorát nevím, jak to má pomoci boji s epidemií.
Osobně bych preferoval "německá" opatření, ve stylu počet zákazníků / vozíků na plochu obchodu apod. Důsledné omývání vozíků. Zákaz vstupu bez vozíků. 2m značky přev vchodem a uzavírání parkovišť při frontě. Omezení počtu lidí v centrech na distanční frontu k obchodu.
Protože mám kamaráda v jednom Tescu, tak bych taky preferoval mimořádné právo ochranky vyhodit nerouškaře a podnosníky (jdu si jen na malý nákup), nebo ho zadržet po napomenutí do příjezdu MP. V Praze tak 5%.
Důsledné nošení roušek v intravilánech. (Bez diskuse o 2m).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.