" tady se krásně ukázalo, jak lze na kohokoli cokoli narafičit," - co bylo na pana Prymulu narafičeno? Třeba ho Faltýnek opravdu vylákal, za účelem jeho diskreditace. Ale to nic nemění na tom, že porušil hned několik svých vlastních nařízení a ať se na mě nikdo nezlobí, jednat takhle po nocích na odlehlých místech... to nesvědčí o dobrých úmyslech ani jednoho z aktérů
"nezaznamenala jsem, že by nějaké médium použilo alespoň zbla kritického myšlení." - novináři začali řešit, za jakým účelem a s kým se sešel. To je dle mně podstatné. Podstatnější, než jestli měl nebo neměl roušku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.