| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já hodně rozlišuji, kde ohrožuji sebe a kde ostatní. Při vchodu do nemocnice, školky, zaměstnání, kde je desinfekce ji vždy použiji. V obchodě někdy zapomenu, ale není to úmysl, leda když byly otevřené třeba oděvy a věděla jsem, že tam jdu jen juknout a ne nic brát do ruky... Jinak vlastně všude kde je, ji používám. Chápu, že někdo může mít alergii, ekzém nebo mu to "žere" ruce, pak si myslím, že je dobré na těch místech, kde ohrožuje ostatní použít svou dezinfekci. Nemám zkušenost s žádnými domácími, takže nemůžu hodnotit.
Ono vlastně všude je užitečné ji použít, všude ohrožuji ostatní, ale vnímám rozdíl když lidé vstoupí do obchodu a nepoužijí ji, protože já mám konec konců možnost ji použít, prohlédnout si a brát zboží do ruky a při odchodu opět použít dezinfekci. Takže když ji někdo nepoužije, tak mi to nevadí. To, že někdo nepoužil dezinfekci pro mne není rizikové, protože sice možná šáhnu na zboží co on, ale nešáhnu si na obličej atd., a při odchodu si ruce opět vydezinfikuji. Ale vadí mi nepoužívání ve školce, protože vidím, jak pak na kliky, zábradlí šahají děti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.