Zrovna dnes to bylo docela vtipné. Učila jsem pět hodin jednu hned po druhé a tak ndbyl moc čas vařit oběd. Takže byly jen palačinky. S tím, že k večeři bude guláš a dojíme k němu zbytek chleba. Z nějakého důvodu mi guláš moc nejde. Nicméně začala jsem teda vařit guláš. V lednici jsem pak viděla kysané zelí a tak mě napadlo, že by z toho mohl být segedínský guláš. A pak jsem ještě v lednici vyhrabala klobásu, tak jsem ji tam přihodila a nakonec je z toho výborná hustá zelňačka
.
Zítra budu dělat kuřecí řízky a bramborový salát. A v neděli bude teplý roastbeef a k tomu gratinované brambory. A jinak v týdnu byly čtyři různé steaky, ve stredu jsme s nimi experimentovali, ale shodli jsme se, že nám stejně nejvíc chutná steak z pravé svíčkové. Včera byly těstoviny s rajčatovou omáčkou. Před tím jsme měli cuketové balíčky s bramboráky. A pečenou zeleninu- cukety, rajčata, papriky, lilky, cibule, česnek, bylinky .. s rýží. Příští týden bude pečený losos, pečené kuře..