tak dneska jsem se tedy nevycajchnovala, ale dost jsem si vaření užila. Pro masožravce bylo hovězí( z luxusního zdroje), ale neměla jsme koule ho nechat jen tak přejít teplotou, tak se z něj stala podrážka, kterou jsem pak složitě měkla dopékáním v režimu vypínané trouby za účelem využití distribuční sazby
Taky jsme dělala rizoto z cizrny a merklíku čilského a to bylo bez problémů. Top se mi povedla klasická česká bramboračka. K večeru jsem si asi vlivem dušičkového tradicionalismu střihla české buchty ve veganském provedení, ovšem pro idola pár s tvarohem. Vznikl jakýsi roudenský trhanec přijatelné chuti vhodný pro nevidomé (vypadá to jako zbytky ze školní jídelny, pořád to nějak vykrajuju, ale furt stejný)
No a zítra na to prdím, nevařím nic, něco zbylo a pro ignoranty je otevřený kebab nebo KFC