No různé věci, vařím prakticky denně posledních 20 let
Základ systému je střídání masitých a bezmasých jídel, v týdnu použít minimálně 2 druhy masa a odlišné úpravy, různé přílohy.
Tenhle týden krůtí s rajčaty na pánvi, k tomu rýže nebo těstoviny, zeleninové rizeto, kuličky z mletého vepřového s bulgurovým salátem, hutná zelňačka, pečené kuře se zeleninou, tvarohové knedlíčky s jablky. Na neděli byla plánovaná svíčková s hovězím, jenže jsem nesehnala petržel, takže buď bude to hovězí jinak nebo bude vepřové v kapustě. To druhé bude v následujícím týdnu. V plánu do příštích týdnů je dále kuba, pizza, něco ze špagetové dýně, dušená mrkev s bramborem, bramborák s kyselým zelím, pohanka se špekem a se zelím, boršč, pečené batáty, fazolky na smetaně s polentou, masové kuličky s rajskou a rýží, pečené fazole, kulajda, drožďová polévka, těstoviny s boloňskou, kachna s červeným zelím s br. knedlík.