Přidat odpověď
Večer před vyjmenuju, z čeho se bude vařit a můžou dávat nápady.
Takže včera bylo téma "mleté hovězí", padly návrhy na burger, boloňskou omáčku, azteckou polívku, lasagne...vyhrály lasagne, tedy budim syna ( toho, co umí vařit) v 11, abychom ve 2 jedli. Já si k tomu dnes ráno přidala kuřecí kari ( pálivé) , manžel tresku v kari a pórku (nepalive) , obojí s rýží.
Zbyde i na zítra, jedem na celý den, nevařím.
V pondělí tipuju lososa na grilu s nějakými brambory, syn umí skvělé pyré, kaše. Popř vstane pozdě, tedy na grilu je i losos i brambory.
Vcera vařil kuře se smetanou a špenátem s gnocchi.
Ještě máme dohodu s oběma babičkami - jedna je skvělá v české kuchyni (včera knedlíčková polívka, sekaná z králíka), druhá září ve studené kuchyni (vajíčková, mrkvová pomazánka, bramborový salát). Vyměňujeme porce, ony dostanou pro ně exotické kari a lasagne a my jejich klasiku.
Předchozí