Přidat odpověď
Tak poslední dobou musím často vařit jehně, neb bylo velké, dvacetpětkilo mělo. Takže nedávno byla pečená jehněčí žebra, za týden jehněčí panenka + gratinované brambory s kadeřávkem. Následovaly zapeč.těstoviny s uzeným, pečená hovězí líčka na zelenině + rýže, uzené + nastavovaná kaše, filet z nilského okouna + zeleninový kuskus a koprový dip, šneci s bylinkovým máslem, nadívaná holoubata + šťouchané brambory se špekem a jarní cibulkou, italské + francouzské sýry + Pálava (večeře), steak z klokaní kýty + pečené brambory, svíčková ze zajíce s knedlíkem... Do toho jsme dostali velký kus divokého prasete - takže výpečky s bramb.knedlíkem + kadeřávek, ještě mám v mrazáku pytel slávek - ty budou s těstovinami nebo s bagetou, a mufloní plec. Ještě že tyto gurmánské orgie prokládám závodkou, protože bych asi byla permanentně přecpaná.
Předchozí