První dvě děti jsem rodila v Mostě-hrůza a děs!Třetí jsem jela porodit do Kadaně.Neměla jsem žádné kurzy-zkušená rodička.Rodila jsem do vody.Voda krásně uleví,i když v tu chvíli jsem si to nemyslela.Hned po porodu jsem vylezla z vany osešla vedle do pokoje porodit placentu a potom jsem se mohla jít osprchovat a lehnout.Manžel mi přinesl mimi,tak jsme se poznávali v pelíšku.V Mostě-porod jako za trest,potom 2 hodiny ležet na porodním sále,pytlík na břiše a běda jak se hnete!Mimi vedle v postýlce,když pláče má smůlu.Když se do těch dvou hodin nevyčůráte,tak vás vycévkují a pak odvezou na pokoj.V Kadani byl veškerý perzonál milý,žádné já jsem doktor,jsem něco víc.Měla jsem nadstandart-poprvé-a fakt jsem si to užila.DOPORUČUJI a děkuji.Vlaďka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.