nevím vždycky mě překvapí když rodiče řeší něco za děti v podobném věku.... Je samozřejmě možné že je to úplně normální, ale já to okolo sebe prostě nevidím, neznám. Prostě pokud změní kritéria u přijímaČEK, syn se tomu bude muset přizpůsobit a dost pravděpodobně to zvládne i bez toho, aby ses rok a půl nebo kolik předem stresovala. Třeba v Praze už mnoho let nejde dostat dítě do jiné než spádové školy a spádová oblast se dost často mění. A tak mám třeba já děti na třech různých školách a neudělám s tím vůbec nic (jen se modlím, aby čtvrté mohlo chodit ideálně s bratrem). Ta vyhláška se vydává někdy na jaře (někdy píšu naschvál) a předem to prostě nevíš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.