Moniko, i to účetnictví a statistika se na OA dalo zvládat v pohodě...a to fakt nejsem matematický typ a na základce jsem věčně měla z matiky a podobných předmětů trojky...tam se to najednou zlomilo, pak bylo moc fajn, když v té druhé polovině školy už ta matika nebyla, protože v tom účetnictví a statistice jsem tak nějak reálně viděla co počítám a proč...matika samotná mě krutě nebavila...ve fyzice jsem to naháněla tím, že jsem si dobře pamatovala zpaměti poučky apod...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.