Je to celkem jednoduché. Ti peníze berou především zástupci. Oni dostávají většinu odměn celé školy, když je zástupců víc, je to celkem dost peněz. Drží basu a nikdy to neřeknou. Pak je ještě fígl, že ředitel dá všechno zástupci a stranou se šábnou, protože odměny řediteli dává zřizovatel a to záleží.. A pak je ještě úzká skupina učitelů, kteří dostávají odměny. Je jich fakt málo a stejně tak ti to, samozřejmě, neřeknou. Já ti to klidně řeknu, dostávám je. Protože jsem držka a škola má nějaký svůj důvod proč chtít moje služby. Ale ty důvody "proč chtít" mohou být libovolně bizarní. Ředitel to může udělat, jak chce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.