| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

AHoj holky,
jdu se také připomenout jako Michel,aby jste věděly, že také ještě žiju.
Já pro změnu stíhám, ale protože je venku tak krásně, jsme celé dny s Týnou právě tam, na zahrádce, v lese, ve městě, a tak...
Včera jsme šli ještě na večerní prochajdu před spaním a zašli jsme do pizzerky pro šumkovou pizzu, vzali jsme si ji ven, sedli si do Křížovky, to je taková pěší zóna u kostela, parčík a fontánka a tam jsme dlabali, nebo spíš Týna.
Zbodla víc jak polovinu,a my s Honzou se jen na ní dívali, jak jí to mršce jedný chutná, pak jsme zašli na dětské hřiště, které se nám stalo osudné. No jo no, klouzačka a písek, Týna nemohla pochopit, že už je hodně hodin a musíme jít domů, tak tam stropila takovou scénu, že jsme se za ní právoplatně až styděli a ječela až domů asi tak 0,75Km Docela bomba, co?
Odpoledne byla s mojí ségrou v Parolodi na dortíku, tak ta si tu neděli užila dosyta, my jsme uklízeli dvoreček, stříhala jsem živej plot, no spíš jsem mu dala pěkně na pr.el :)
Elektrickýma nůžkama jsem přeřízla kabel, tak mě to trochu i nakoplo, no prostě balada.

Jinak Honza se už začína učit, za dva měsíce má státnice, tak to začíná být s ním k nevydržení, přemýšlím, že někam odjedeme, nechcete jet některá s náma?
Pokud nic nevymyslím, tak já to sama osobně vidím asi zase na Krkonoše,nějak mi moooc přirostli k srdíčku, moc to tam zbožňuji, tak uvidíme, protože dlouho to doma s naším nerudným taťkou nevydržíme.

Tak pěknou nedělinku, my vyrážíme ven, táta je v práci, učí se a dělá diplomku, tak se půjdeme projít.
Holky dobrou chuť k nedělnímu obídku a zase někdy ahoja.

Jo teď bude asi dost často okupovat pc , manžílek, tak hlásím omluvenky dopředu.

PS: všem marodům brzské uzdraveníčko

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.