Přidat odpověď
TaJ, mám to stejně s tím jídlem. Kdysi za mlada jsem byla na několika dovolených, kdy jsem musela vařit a větší vopruz neznám. Pak jsem jezdila hodně na polopenzi, u nás v Česku takhle jezdím furt, protože chodíváme na celodenní výlety, takže na oběd si dáme nějakou polévku a pivo v hospůdce po cestě a večer a ráno se nemusíme starat. já jsem vděčný strávník a chutná mi skoro všecko. několik posledních let jezdíme k moři na all inc a výběr jídel je vždy ohromný, lepší než nějaké servírované jídlo v restauraci a na přesný čas taky nemusíš chodit, snídaně od 8 do 10, druhá snídaně na to navazuje, oběd 12 až 14, pak svačina někde na pláži, drinky celý den, večeře od 19 do 22 a pokud bys chtěla, tak bývá i půlnoční jídlo. Jediné, co je v určitou hodinu, bývá zmrzlina na pláži, tu přivezou a lidi se jí cpou jak nezavřený, takže je brzo pryč. Větší hotely mi nevadí, i když nemám ráda davy. Moje kamarádka miluje nakupování, prolézání různých krámků a obchůdků, prohlížení zboží. Já to nemusím, ale z kamarádství chodím s ní. Dovolená na opuštěném místě by se jí asi nelíbila.
Předchozí