Já mám tento: https://www.bionaire.cz/shop/index.php?a=detail&s=CSC026X&gclid=EAIaIQobChMIuLSNt7b77AIVhxh7Ch1jHQdmEAQYBCABEgK-VvD_BwE
Jeho výhody: Velikost (5 litrů) - kvůli vývarům mi přijde, že menší objem nedává smysl a stává se, že jsem mu na vývary "nevěrná" s 10litrovým hrncem. Univerzální použití vnitřní nádoby - může i na plotnu, na hořák, do trouby... používám pravidelně, když si chci před pomalením třeba orestovat maso nebu cibulku, popř. opéct maso/kosti na vývar,než přidám vodu a začnu vařit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.