Přidat odpověď
Sice se mi nic takového nestalo, ale jedniný, co ti asi zbývá je obrnit se trpělivostí a vytrvat a přikládat a přikládat. K příkrmu se můžeš uchýlit kdykoli, ale kojení je kojení. Jinak si myslím, že prsa nemusí být vždy plně nalitá, abys měla dost mlíka. Mnohdy stačí i napůl nalité prso, ale důležitá je kvalita. Třeba máš hladové mléko? Jakou jíš stravu? Piješ dost? Já vypiju tak 3 l denně a je fakt, že když jsem pila kolem těch dvou, jak všichni radili, že stačí, tak se mi míň nalévaly. Taky se mi osvědčilo jíst v malých pravidelných dávkách, hlavně ze začátku po příjezdu z porodnice. To jsem kojila a u toho jedla třeba banán, nebo namazanou půlku rohlíku a k tomu sklenku mléka a tak. Manžel měl takovouhle hezkou povinnost vedle chystání si svačiny sobě ještě chystal večer mě jídlo do ledničky na každé kojení. Ale bylo to fajn a větší problémy s kojením jsme neměli, ani v období růstových spurtů. Nalitá prsa jsem měla a mám už pouze v noci, kdy už teď nekojíme, protože spíme celou noc.
Přeji ti velkou výdrž.
Předchozí