Základ máš teplo na nohy. Merino ponožky. Kalhoty mám buď force dlouhé - tak do 5ti stupňů. Jak je méně, beru spodky na běžky a softleginy z Lidlu na zimu. Přes mám ještě ze starých šusťáků ustřižené 3/4. Pokud jezdíš v nášlapech, hodně udělají u zimní tretry. Já ale dala přednost zimnímu kolu s platformami, na které mám zimní boty s měkkou, plochou podrážkou - tuhle kombinaci mám na zimu fakt ráda, i proto, že kolo je na platformách lépe ovladatelné na sněhu. Mám i návleky na boty na zimu, ale snad dva roky jsem je neměla. Jo a dobré rukavice udělají také svoje, stejně jako čapka pod helmu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.