Nakrajim natenko (zas ne moc natenko - tak kolem 1.5 cm) nebo na siroke pruhy. Bezvadna vychytavka je ""nahe kure"" - po nakrajeni smichat s majolkou (tak 1-2 lzice na 1/2 kg) a korenim (podobne pripravuju platky cukety).
Rizky v trojobalu (veprove nebo kureci) po obaleni narychlo opecu na rozpalene panvi s olejem, opravdu jen narychlo, par vterin na kazde strane staci, pak narovnam na plech a dam do rozpalene fritezy. Obecne se doporucuje postrikat takovym tim tukovym sprejem, ale to se mi neosvedcilo, ta strouhanka vzdycky zustane sucha, nebo to mozna delam blbe.
Na takove ty cinske napodobeniny nakrajim kure na 2 cm kostky a po obaleni v solamylu a omatlani olejem (pripadne po odlezeni v marinade) taky tepelne upravim ve friteze, pak na sporaku smicham s prislusnou omackou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.