Rodiče uvažujou o dárku k vánocům - pomalém hrnci. Něco jsem o tom slyšela, ale zatím nezatoužila. Tak nevím.. Máte ho některá z vás doma? Jste spokojeny, využíváte ho? Na vaření jakých jídel ho používáte? Co se týče např. hovězího masa, je to lepší než v papiňáku, je měkčí? Chuťově je jaké jídlo, srovnání s normálním vařením či papiňákem? Na internetu jsou nějaké recepty, fungují ale? Jak se skladuje, není to velký těžký krám? Moc místa teda nemám.. Eventuálně na co si dát pozor při výběru? Budu moc ráda za vaše postřehy, budu moct případně reagovat až večer či zítra..děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.