Mám multifunkční hrnec, jedna z funkcí je pomalé vaření, výhodu vidím v tom, že mohu maso nechat zatáhnout na vyšší teplotu a pak to nechat pomalit, aniž bych musela použít nejdřív pánev nebo nádobu stěhovat na sporák /pozor, ne každá na sporák smí/. Velikost doporučuji určitě větší. Na pomalení dělám s oblibou 12 hodin tažené hovězí vývary, ty u nás doma milujou a je to absolutně bez práce. Používám i jako rýžovar, tam ale teda ne na pomalu i když by to určitě taky šlo. Pokud by tě k tomu zajímalo víc, na Facebooku jsou skupiny, kde se pomalým nebo multifunkčním hrncům věnují a vaří v tom opravdu všechno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.